Sari la conținut

De ce Journey of You?

Cu toții, bărbați și femei, suntem creați ca să ne dezvoltăm la adevăratul potențial, împreună, în relații. Nu ne simțim bine când ne negăm propriile nevoi sau evităm să facem chiar acele acțiuni care ne-ar aduce cea mai mare bucurie, doar fiindcă ne simțim vinovate să cerem sau nu vrem să deranjăm. Vrei să fii recunoscătoare pentru ce ai și poate iți spui: „alții nu au nimic și eu am destule deja”. Dar tu de fapt, nu ai ce iți trebuie și nu vrei să recunoști.

Când ne facem mici ca să nu deranjăm, nu ne îndeplinim scopul pentru care am fost create ca femei, și anume, acela de a avea un impact pozitiv asupra celor din jur și de ce nu, asupra societății. Dar cum putem avea un impact fară să ne lovim de frică și credințe limitative?

irina tudorache quest and heal journey of you program

Ce se întâmplă mai exact în
Journey of You?

Cu siguranță te întrebi care sunt pașii pe care îi vom parcurge împreună ca să ajungi la fericire si echilibru. Ceea ce îți dorești există, se află de partea cealaltă a fricii și vom ajunge împreună acolo. Vom lucra în grupuri de câte 6 femei, dar vom avea și sesiuni individuale. Vom pleca dintr-un punct în care te afli astăzi – femeia specială care încă stă ascunsă sub carapacea rutinei și a problemelor cotidiene și vom ajunge la cea de mâine – femeia care înțelege că doar descoperindu-se și punându-se pe ea în valoare poate să-și fie ea sieși un model și îi poate inspira și sprijini pe ceilalți.

girl in long dress
Gold 1 n

Cum arată imaginea ideală cu tine?

Primul modul este cel în care stabilim planul de schimbare. Cu ajutorul unui interviu validat din punct de vedere științific numit Interviu Motivațional, voi afla de la tine punctele și aspectele cu care ne înarmăm și pornim la drum. Trebuie să știi de la început că nu există punct al vieții rău, ci este doar punctul din care pleci în călătorie. Ai un bagaj cu experiențe în spate, ai părți bune, părți pe care le dorești schimbate, de aceea în cadrul interviului aflăm care sunt obiectivele, motivația ta pentru o schimbare pe termen lung, identificarea resurselor pe care le vei folosi pentru a pune în practică ce învățăm în următoarele săptămâni. 

Beautiful woman with peonies

În cadrul acestui modul discutăm despre situațiile încărcate emoțional cu care te confrunți cel mai des, le marcăm ca puncte de pornire alături de planul de schimbare, pentru asta vom folosi instrumente moderne, cum ar fi Kitul Inspire for Performance cu care vom lucra în prima noastră sesiune. Nu te îngrijora, vei primi de la mine din timp fișele de lucru pe care le voi aștepta completate și trimise scanat de tine înainte de prima noastră sesiune.

Vom discuta pe final despre granițe în unele situații care pot să apară alături de celelalte femei din grup și cum putem face ca fiecare dintre noi să se simtă în siguranță. 

Acest prim modul se desfășoară online individual și durează 100 minute. Costul său e 200 LEI/participantă și poți să te înscrii la el doar după ce îmi trimiți completat un scurt chestionar despre tine ca să-mi pot da seama dacă te pot ajuta eu sau iți recomand pe altcineva pentru punctul în care te afli acum.  Chestionarul poate fi trimis din pagina Contact.

Gold 2

Feminitate și mindfulness!

Al doilea modul se concentrează pe echilibrul minte corp. Momentele când te simți încărcată emoțional sau când ești tentată să emiți judecați vor fi mai ușor de gestionat și înțeles.

În cadrul acestui modul vei învăța despre ce înseamnă mindfulness și cum îl poți practica zilnic pentru autocunoaștere și ancorare in prezent.

Feminitatea înseamnă printre altele și receptivitate, iar mindfulness-ul făcut corect te ajută să devii conștienta de momentele în care fugi către trecut sau spre viitor, dar și să te înțelegi și să reușeșți să-ți controlezi impulsurile. Astfel vei capăta mai multă încredere în tine, iar asta iți va spori prezența și stima de sine.

Surpriza acestui modul este că va fi predat de un invitat special, care mi-a fost și mie profesor, are pregătire în psihoterapie și mindfulness, iar despre el poți citi pe pagina cu Colaboratori.

Modulul se ține online cu tot grupul și se derulează pe parcursul a 100 minute. Costul e 200 LEI/participantă.

Student woman taking a coffee break at university
Gold 3

Cum ajungi la femeia pe care dorești să o vezi în oglindă?

Woman posing with mirror

Modulul 3 este foarte aplicat și cuprinde sesiuni de discuții și exerciții pentru creșterea stimei de sine, depășire bariere și tipare mentale, modificare percepții. Modulul durează 2 săptămâni și în acest timp vom lucra în sesiuni individuale de coaching. 

Fiecare dintre participante va trece în ritmul său prin modificările de percepție care îi vor aduce echilibrul pe termen lung, starea de bine și transformarea pe care și-o dorește încă de la începutul acestui curs. 

Modulul se ține individual și se derulează pe parcursul a 50 minute fiecare sesiune (total 100 minute de sesiuni individuale cu fiecare). Costul e 100 LEI/participantă pentru fiecare sesiune (total 200 LEI/ participantă/2 sesiuni).

Gold 4

Corpul tău, templul tău.
Onorează-l!

N-ai să știi niciodată care sunt limitele corpului tău dacă nu le explorezi. În acest modul îți pun la dispoziție o sesiune de Body Art training. Body Art training nu este neapărat un sport ci mai mult o călătorie (journey) care te ajută să îți armonizezi mișcările, să îți corectezi postura, să îmbini armonios exerciții fizice ușoare concepute să te energizeze și să te ajute să devii mai flexibilă. Sportul este recunoscut ca fiind unul dintre puținii declanșatori de serotonină. Serotonina este hormonul fericirii. O sesiune de Body Art va reuși să te ghideze și să te ajute să înveți tehnici prin care poți combina mișcările astfel încât să aduci un plus de flexibilitate corpului tău și să poți oricând – chiar și din confortul propriei case – să practici o meditație menită să îți onoreze corpul. Te vei surprinde chiar și pe tine cât de diferit îți poți simți și vedea corpul după o astfel de practică. Modulul îți va fi ghidat de un Personal Trainer cu experiență în practici de: yoga, meditație, pilates, aerial yoga și stretching.

Prețul modulului format din 2 sesiuni (100 minute împărțite în 2 X 50 minute) este de 100 LEI (50 LEI/sesiunea/50 minute), iar acestea vor fi efectuate cu grupul în zile diferite.

cristina JOY (1)
Gold 5

Seducție și cum abordezi un bărbat?

young couple embracing and kissing with bouquet of flowers at home

Da, discutăm și despre acest aspect pentru că acest curs este pentru femeile care înțeleg că joacă un rol activ în orice relație, iar aici nu mă refer la ceea ce facem pentru partener, ci la ceea ce determinăm ca acțiuni în relația cu acesta. Feminitatea nu e pe deplin înțeleasă sau atributele sale pozitive aplicate mereu. Așa cum există masculinitate toxică, există și feminitate toxică, iar aici discutăm doar despre feminitatea care ne face să ne simțim bine în pielea noastră, fiind totodată sănătoasă în relații. Ea pornește de la cunoașterea de sine.

 Seducția te poate duce cu gândul la pantofi cu toc înalt și o atmosfera romantică, poate crezi că poți seduce doar în acest context, însă aici discutăm preconcepții despre feminitate și facem exerciții de comunicare, ai auzit probabil de expresia „tonul face muzica”. Vei afla cum să fii pe alocuri elementul activ într-o relație, rămânând feminină și cum poți facilita schimbarea dorită în partener, asta după ce schimbi tu la tine tot ce e necesar. 

Modulul se ține online cu tot grupul și se derulează pe parcursul a 100 minute. Costul e 200 LEI/participantă.

Gold 6

Hai să vorbim și despre bani!

Cum te raportezi la finanțele personale? Ai curajul să țintești chiar unde îți dorești? Nu, nu e greșită întrebarea – una e să visezi ceva cu ochii deschiși din când în când, cu totul alta este să atragi banii în viața ta prin emoțiile și acțiunile potrivite. Este o strânsă legătură între emoții și bani, iar pentru a afla unde te situezi în acest moment vom face o analiză a gândurilor, emoțiilor, acțiunilor tale concrete. Am și un grup separat de coaching în business pentru cine își dorește să înceapă o afacere online, iar acolo, experiența mea în vânzările online și nu numai, vă va ghida cu planuri de acțiune. Aici, facem legături între credințele limitative și felul cum negociezi ceea ce ți se cuvine, felul cum atragi abundența în viața ta, indiferent de ce idee de business ai sau dacă ești angajată.

Modulul se ține online cu tot grupul și se derulează pe parcursul a 100 minute. Costul e 200 LEI/participantă

Two friends buying on line on the street
Gold 7

Tu poți!

woman on the ocean coast

În acest modul reluăm sesiunile de coaching și le voi desfășura din nou unu la unu, întrucât concluziile și direcțiile de urmat sunt personalizate. Aici punem pe hârtie planul concret pe care îl vei urma pentru ca acest curs să aibă continuitate și rezultate în viața ta. Vom stabili felul cum iți urmărești evoluția și care sunt persoanele care te vor susține în călătoria către tine fiindcă spiritual vorbind, te vei transforma și vei înflori mereu, acesta e doar începutul.

Până acum ai obținut toate instrumentele necesare să scoți la suprafață femeia autentică din tine, de acum încolo trebuie doar să îți dorești să fii cea mai bună variantă a ta.

Modulul se ține individual și se derulează pe parcursul a 50 minute fiecare sesiune (total 100 minute de sesiuni individuale cu fiecare). Costul e 100 LEI/participantă pentru fiecare sesiune (total 200 LEI/ participantă/2 sesiuni).

Coffee, tea, photoshoot?
Arată-te celor din jur!

Ultimul pas, oferit la un preț special pentru cursantele Journey of You, este o sesiune foto în care o echipă de creativi profesioniști îți vor scoate în evidență frumusețea naturală.

Dacă dorești, poți programa o sesiune foto originală cu tot ce înseamnă o schimbare de look și imagini care vor rămâne mereu cu tine ca punct de plecare al acestei transformări de sine.

Poate ai avut impresia că femeile din reviste sunt niște frumuseți, ei bine, echipa care va avea grijă de shooting-ul tău îți va arăta că orice femeie are imaginea potrivită pentru ”a ieși oriunde în lume” dacă își dă voie să iasă în evidență.  

Sesiunea foto va fi achitată separat de programul JOY, direct către studioul foto și detalii despre prețuri poți găsi pe pagina cu Colaboratori.

Young woman in white autumn coat

Experiența în Journey of You va fi una care să te bucure, distreze, scoată din confortul personal într-un mod plăcut, fără să te ducă cu gândul la terapie. Din contră coaching-ul alături de mine te va face să simți că ești tu, cea de azi față în față cu cea de mâine – în variantă pe care ți-o dorești, dar pe care nu ai avut îndrăzneala să o accesezi.

Journey of You este călătoria spre fericirea ta interioară!