De ce Journey of You?

Am decis incepand cu anul 2022 sa am focus pe alte aspecte ale vietii profesionale, asadar Journey of You a luat o pauza. Voi reveni cu update.

Ce se întâmplă mai exact în
Journey of You?

Cu siguranță te întrebi care sunt pașii pe care îi vom parcurge împreună ca să ajungi la fericire si echilibru. Ceea ce îți dorești există, se află de partea cealaltă a fricii și vom ajunge împreună acolo. Vom lucra în grupuri de câte 6 femei, dar vom avea și sesiuni individuale. Vom pleca dintr-un punct în care te afli astăzi – femeia specială care încă stă ascunsă sub carapacea rutinei și a problemelor cotidiene și vom ajunge la cea de mâine – femeia care înțelege că doar descoperindu-se și punându-se pe ea în valoare poate să-și fie ea sieși un model și îi poate inspira și sprijini pe ceilalți.

Cum arată imaginea ideală cu tine?

Primul modul este cel în care stabilim planul de schimbare. Cu ajutorul unui interviu validat din punct de vedere științific numit Interviu Motivațional, voi afla de la tine punctele și aspectele cu care ne înarmăm și pornim la drum. Trebuie să știi de la început că nu există punct al vieții rău, ci este doar punctul din care pleci în călătorie. Ai un bagaj cu experiențe în spate, ai părți bune, părți pe care le dorești schimbate, de aceea în cadrul interviului aflăm care sunt obiectivele, motivația ta pentru o schimbare pe termen lung, identificarea resurselor pe care le vei folosi pentru a pune în practică ce învățăm în următoarele săptămâni. 

În cadrul acestui modul discutăm despre situațiile încărcate emoțional cu care te confrunți cel mai des, le marcăm ca puncte de pornire alături de planul de schimbare, pentru asta vom folosi instrumente moderne, cum ar fi Kitul Inspire for Performance cu care vom lucra în prima noastră sesiune.

Feminitate și mindfulness!

Al doilea modul se concentrează pe echilibrul minte corp. Momentele când te simți încărcată emoțional sau când ești tentată să emiți judecați vor fi mai ușor de gestionat și înțeles.

În cadrul acestui modul vei învăța despre ce înseamnă mindfulness și cum îl poți practica zilnic pentru autocunoaștere și ancorare in prezent.

Feminitatea înseamnă printre altele și receptivitate, iar mindfulness-ul făcut corect te ajută să devii conștienta de momentele în care fugi către trecut sau spre viitor, dar și să te înțelegi și să reușeșți să-ți controlezi impulsurile. Astfel vei capăta mai multă încredere în tine, iar asta iți va spori prezența și stima de sine.

.

Cum ajungi la femeia pe care dorești să o vezi în oglindă?

Modulul 3 este foarte aplicat și cuprinde sesiuni de discuții și exerciții pentru creșterea stimei de sine, depășire bariere și tipare mentale, modificare percepții.

Corpul tău, templul tău.
Onorează-l!

N-ai să știi niciodată care sunt limitele corpului tău dacă nu le explorezi. În acest modul îți pun la dispoziție o sesiune de Body Art training. Body Art training nu este neapărat un sport ci mai mult o călătorie (journey) care te ajută să îți armonizezi mișcările, să îți corectezi postura, să îmbini armonios exerciții fizice ușoare concepute să te energizeze și să te ajute să devii mai flexibilă. Sportul este recunoscut ca fiind unul dintre puținii declanșatori de serotonină. Serotonina este hormonul fericirii. O sesiune de Body Art va reuși să te ghideze și să te ajute să înveți tehnici prin care poți combina mișcările astfel încât să aduci un plus de flexibilitate corpului tău și să poți oricând – chiar și din confortul propriei case – să practici o meditație menită să îți onoreze corpul. Te vei surprinde chiar și pe tine cât de diferit îți poți simți și vedea corpul după o astfel de practică.

Seducție și cum abordezi un bărbat?

Da, discutăm și despre acest aspect pentru că acest curs este pentru femeile care înțeleg că joacă un rol activ în orice relație, iar aici nu mă refer la ceea ce facem pentru partener, ci la ceea ce determinăm ca acțiuni în relația cu acesta. Feminitatea nu e pe deplin înțeleasă sau atributele sale pozitive aplicate mereu. Așa cum există masculinitate toxică, există și feminitate toxică, iar aici discutăm doar despre feminitatea care ne face să ne simțim bine în pielea noastră, fiind totodată sănătoasă în relații. Ea pornește de la cunoașterea de sine.

 Seducția te poate duce cu gândul la pantofi cu toc înalt și o atmosfera romantică, poate crezi că poți seduce doar în acest context, însă aici discutăm preconcepții despre feminitate și facem exerciții de comunicare, ai auzit probabil de expresia “tonul face muzica”. Vei afla cum să fii pe alocuri elementul activ într-o relație, rămânând feminină și cum poți facilita schimbarea dorită în partener, asta după ce schimbi tu la tine tot ce e necesar. 

 

Hai să vorbim și despre bani!

Cum te raportezi la finanțele personale? Ai curajul să țintești chiar unde îți dorești? Nu, nu e greșită întrebarea – una e să visezi ceva cu ochii deschiși din când în când, cu totul alta este să atragi banii în viața ta prin emoțiile și acțiunile potrivite. Este o strânsă legătură între emoții și bani, iar pentru a afla unde te situezi în acest moment vom face o analiză a gândurilor, emoțiilor, acțiunilor tale concrete. Am și un grup separat de coaching în business pentru cine își dorește să înceapă o afacere online, iar acolo, experiența mea în vânzările online și nu numai, vă va ghida cu planuri de acțiune. Aici, facem legături între credințele limitative și felul cum negociezi ceea ce ți se cuvine, felul cum atragi abundența în viața ta, indiferent de ce idee de business ai sau dacă ești angajată.

 

Tu poți!

În acest modul reluăm sesiunile de coaching și le voi desfășura din nou unu la unu, întrucât concluziile și direcțiile de urmat sunt personalizate. Aici punem pe hârtie planul concret pe care îl vei urma pentru ca acest curs să aibă continuitate și rezultate în viața ta. Vom stabili felul cum iți urmărești evoluția și care sunt persoanele care te vor susține în călătoria către tine fiindcă spiritual vorbind, te vei transforma și vei înflori mereu, acesta e doar începutul.

Până acum ai obținut toate instrumentele necesare să scoți la suprafață femeia autentică din tine, de acum încolo trebuie doar să îți dorești să fii cea mai bună variantă a ta.

 

Coffee, tea, photoshoot?
Arată-te celor din jur!

Ultimul pas, oferit la un preț special pentru cursantele Journey of You, este o sesiune foto în care o echipă de creativi profesioniști îți vor scoate în evidență frumusețea naturală.

Dacă dorești, poți programa o sesiune foto originală cu tot ce înseamnă o schimbare de look și imagini care vor rămâne mereu cu tine ca punct de plecare al acestei transformări de sine.

Poate ai avut impresia că femeile din reviste sunt niște frumuseți, ei bine, echipa care va avea grijă de shooting-ul tău îți va arăta că orice femeie are imaginea potrivită pentru ”a ieși oriunde în lume” dacă își dă voie să iasă în evidență.  

Sesiunea foto va fi achitată separat de programul JOY, direct către studioul foto și detalii despre prețuri poți găsi pe pagina cu Colaboratori.

Experiența în Journey of You va fi una care să te bucure, distreze, scoată din confortul personal într-un mod plăcut, fără să te ducă cu gândul la terapie.

Journey of You este călătoria spre fericirea ta interioară!