Confidentiality policy

Respectarea vieții dumneavoastră private este unul dintre angajamentele noastre fundamentale și, de aceea, acordăm cea mai mare atenție prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal, în conformitate cu legislația aplicabilă. 

În scopul comunicării cu clienții noștri, partenerii de afaceri sau vizitatorii site-ului nostru, colectăm doar acele categorii de date cu caracter personal care sunt strict necesare pentru îndeplinirea obligațiilor contractuale sau în scopul celei mai bune comunicări reciproce și îmbunătățirii serviciilor noastre sau pentru a comunica cu persoanele interesate de produsele și serviciile noastre. 

Vă rugăm să vă luați timp pentru a citi această notificare de confidențialitate, deoarece explică modul în care colectăm, utilizăm și stocăm informațiile dvs. personale și drepturile pe care le aveți în legătură cu protecția informațiilor dvs. personale, în conformitate cu Regulamentul general privind protecția datelor UE 679/2016 (GDPR)

www.bissbeauty.com  este un website deținut, întreținut și operat de S.C. URBAN INTEGRATION SERVICES S.R.L, str. Camil Ressu nr 13, Bl 58B, sc 1, et 5, ap 22, sector 3, Bucuresti, CUI: 39417691, J40 / 7519/2018. 

S.C. URBAN INTEGRATION SERVICES S.R.L operator de date cu caracter personal, vă informează:

Pentru a oferi cel mai bun serviciu posibil pentru dvs., colectăm, stocăm și prelucrăm date. 

Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează cu respectarea principiului reducerii la minim a datelor.
Datele cu caracter personal sunt prelucrate pentru următoarele scopuri: executarea contractelor, îndeplinirea obligațiilor legale, îndeplinirea unor cerințe impuse de autorități, asistență pentru clienți sau utilizatori și facturarea produselor și serviciilor. 

Modurile cum vă folosim datele personale sunt detaliate mai jos:

Atunci când vă abonați la newsletter colectăm adresa de email pe care voi trimite lunar newsletterul. Adresa este folosită pe platforma de newsletter Beehiiv și nu este folosită decât în scopul principal de trimitere de newsletter. De asemenea pot vedea de pe ce platformă v-ați abonat, dacă veniți de pe rețelele sociale.

Puteți solicita vizualizarea și ștergerea datelor dvs. personale oricând prin dezabonarea direct din newsletter sau daca îmi trimiteți mesaj pe chat în site sau email pe adresa hello@bissbeauty.com.

Dacă avem motive întemeiate să credem că a avut loc sau poate apărea frauda, putem dezvălui informații personale pentru a ne proteja compania.

Informațiile non-personale sunt utilizate pentru a colecta date grupate numai în scopuri statistice. Dacă aveți nelămuriri, vă rugăm să ne contactați la hello@bissbeauty.com

Datele cu caracter personal pot fi transferate către: autorități de stat (inclusiv instanțe, autorități fiscale), furnizori de servicii (colaboratori, dezvoltatori de servicii I.T., societăți de arhivare), intermediari și alți destinatari împuterniciți expres de către societatea URBAN INTEGRATION SERVICES S.R.L., în conformitate cu prevederile legislației aplicabile privind protecția datelor cu caracter personal și doar cu scopurile prelucrării mai sus explicate.

Am luat la cunoștință despre informare, am primit un exemplar din aceasta și sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal în condițiile Regulamentului U.E. 2016/679.