About me

Bine te-am găsit!

Lucrez în domeniul Beauty din anul 2010 și deși am avut rolul de Trainer de makeup și skincare la Flormar, apoi Guerlain, am învățat destul de multe ca să mă descurc în a-mi alege produsele, am constatat că sunt deja prea multe produse pe piață și am dificultăți în a-mi alege.

Nu vreau să plătesc pe ceva ce nu mi-e bun, dar totodată nici nu vreau să ratez ceva ce mi-ar putea face bine și cel mai mult, vreau să am informații de încredere ca să pot alege.

Însă, fiindcă timpul îmi e limitat, informațiile despre skincare, corp, păr și makeup sunt ultimele despre care mă pot ține la curent. Sunt prima care iți va spune că vreau să arăt bine și după 40 ani, dar sunt totodată sigură că dacă nu mă informez, voi face lucrurile greșit și nu vreau asta.

Așa că ce a rămas de făcut ? Să-mi fac timp să vorbesc cu specialiști de la saloane, chiar doctori, oameni de la branduri care sunt dedicați în aduce o schimbare în lume, care nu sunt așa cunoscuți poate, dar care au lucruri importante de spus și puteți să vă inspirați de la ei.

Îi caut, le iau interviu și tot ce aflu vă scriu în newsletterul Biss Beauty. Totodată, pe măsură ce grupul crește, vor fi premii și cadouri pe care nu vrei să le ratezi. Dar nu veni în grup doar pentru ele, ci doar dacă ești dornică să afli și tu informații și trucuri pe care să le folosești în rutina zilnică.

Dacă vrei să pui și tu întrebări despre subiectele ce vor fi abordate, intră în grupul nostru de Facebook.

Personal nu cred în soartă, cred în alegeri înțelepte făcute zilnic. Acționând prin ceea ce îți face bine este un act de curaj și echilibru și ține de cât de mult trăiești în concordanță cu nevoile sufletului tău.

Am o fiică de 13 ani, Diana, căreia îi place să călătorească și să joace fotbal. Zi de zi o ascult și o îndrum să facă propriile alegeri în funcție de ce lecții cred că îi sunt utile la vârsta ei. Mergem în călătorii în lumea ei interioară, unde chiar daca e mică, descoperă cum să-și crească stima de sine și să nu fie influențată de valori superficiale care nu o definesc.

Călătoria pe care am ales să o fac împreună cu tine este aceasta: Journey of You 

Am certificare de Specialist Life Coach, alta de Trainer și o experiență de peste 3000 de ore de training în zona corporate, lucrând cu femei, deoarece cariera mea s-a derulat timp de 15 ani în companii de eCommerce și zona de Beauty.

Journey of You este proiectul meu de suflet, în care am adunat toate resursele și toți anii de practică și studiu și în care îmi doresc să mă lași să-ți fiu alături în călătoria ta către propria autenticitate pe care tu să ajungi să o dezvălui cu naturalețe și încredere celor din jur.