Politică de confidențialitate

Respectarea vieții dumneavoastră private este unul dintre angajamentele noastre fundamentale și, de aceea, acordăm cea mai mare atenție prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal, în conformitate cu legislația aplicabilă. 

În scopul comunicării cu clienții noștri, partenerii de afaceri sau vizitatorii site-ului nostru, colectăm doar acele categorii de date cu caracter personal care sunt strict necesare pentru îndeplinirea obligațiilor contractuale sau în scopul celei mai bune comunicări reciproce și îmbunătățirii serviciilor noastre sau pentru a comunica cu persoanele interesate de produsele și serviciile noastre. 

Vă rugăm să vă luați timp pentru a citi această notificare de confidențialitate, deoarece explică modul în care colectăm, utilizăm și stocăm informațiile dvs. personale și drepturile pe care le aveți în legătură cu protecția informațiilor dvs. personale, în conformitate cu Regulamentul general privind protecția datelor UE 679/2016 (GDPR)

WWW.QUESTANDHEAL.COM  este un website deținut, întreținut și operat de S.C. URBAN INTEGRATION SERVICES S.R.L, str. Camil Ressu nr 13, Bl 58B, sc 1, et 5, ap 22, sector 3, Bucuresti, CUI: 39417691, J40 / 7519/2018. 

S.C. URBAN INTEGRATION SERVICES S.R.L operator de date cu caracter personal, vă informează:

Pentru a oferi cel mai bun serviciu posibil pentru dvs., colectăm, stocăm și prelucrăm date. 

Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează cu respectarea principiului reducerii la minim a datelor.
Datele cu caracter personal sunt prelucrate pentru următoarele scopuri: executarea contractelor, îndeplinirea obligațiilor legale, îndeplinirea unor cerințe impuse de autorități, asistență pentru clienți sau utilizatori și facturarea produselor și serviciilor. 

Modurile cum vă folosim datele personale sunt detaliate mai jos:

Formulare de contact

Atunci când îmi scrieți prin formular de contact, colectăm următoarele date: Nume, Prenume, Adresă de E-mail și Număr de telefon din chestionar Google Forms. Vom folosi aceste date doar ca să vă răspundem la mesajul pe care mi-l trimiteți și pentru confirmări legate de comandă și începerea modulelor. Nu voi da acces altcuiva la aceste date (fără acordul Dvs) și nu le vom vinde niciodată.

Puteți solicita vizualizarea și ștergerea datelor dvs. personale oricând prin trimiterea unui mesaj scris de la pagina de Contact sau la adresa info@questandheal.com

Ne puteți cere oricând să vă eliminăm datele personale și să vă ștergem contul. Vă rugăm să rețineți că un cont nu poate fi șters atunci când există plăți în curs de procesare pentru costul serviciilor pentru acel cont.

 Folosim informații personale pentru a vă trimite buletine informative ocazionale, actualizări de informații și trimiterea facturilor pentru achitarea în avans a modulelor unde ați solicitat înscrierea. Puteți renunța la primirea unor astfel de e-mailuri dezabonându-vă de la lista noastră de corespondență.

Nu vom dezvălui niciun fel de detalii personale, informații despre cont sau corespondență personală între noi și dumneavoastră către terțe părți, cu excepția cazului în care suntem obligați prin lege. În plus, dacă avem motive întemeiate să credem că a avut loc sau poate apărea frauda, putem dezvălui informații personale pentru a ne proteja compania.

Informațiile non-personale sunt utilizate pentru a colecta date grupate numai în scopuri statistice. Dacă aveți nelămuriri, vă rugăm să ne contactați la info@questandheal.com

Datele cu caracter personal pot fi transferate către: autorități de stat (inclusiv instanțe, autorități fiscale), furnizori de servicii (colaboratori in programul Journey of You, dezvoltatori de servicii I.T., societăți de arhivare), intermediari și alți destinatari împuterniciți expres de către societatea URBAN INTEGRATION SERVICES S.R.L., în conformitate cu prevederile legislației aplicabile privind protecția datelor cu caracter personal și cu scopurile prelucrării.

Am luat la cunoștință despre informare, am primit un exemplar din aceasta și sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal în condițiile Regulamentului U.E. 2016/679.