Despre mine

Irina Tudorache Despre mine

Bine te-am găsit!

Numele meu e Irina și sunt aici să te ajut să-ți  descoperi esența unicității și să dai la o parte tiparele pe care le urmezi și pe care poate nu le conștientizezi în acest moment. 

Scopul programului meu e ca tu să te observi, să înțelegi cât trăiești cu adevărat conform valorilor tale și cât reacționezi la condiționările celorlalți. Apoi să începem împreună schimbarea.

Te-ai întrebat vreodată ce înseamnă pentru tine ”a FI tu însăți”? Eu sunt aici să îți arăt că poți alege să fii fericită, pentru că asta este de fapt cheia fericirii, alegerea ta.

Personal nu cred în soartă, cred în alegeri înțelepte făcute zilnic. Acționând prin ceea ce îți face bine este un act de curaj și echilibru și ține de cât de mult trăiești în concordanță cu nevoile sufletului tău.

Am o fiică de 13 ani, Diana, căreia îi place să călătorească și să joace fotbal. Zi de zi o ascult și o îndrum să facă propriile alegeri în funcție de ce lecții cred că îi sunt utile la vârsta ei. Mergem în călătorii în lumea ei interioară, unde chiar daca e mică, descoperă cum să-și crească stima de sine și să nu fie influențată de valori superficiale care nu o definesc.

Călătoria pe care am ales să o fac împreună cu tine este aceasta: Journey of You 

Am certificare de Specialist Life Coach, alta de Trainer și o experiență de peste 3000 de ore de training în zona corporate, lucrând cu femei, deoarece cariera mea s-a derulat timp de 15 ani în companii de eCommerce și zona de Beauty.

Journey of You este proiectul meu de suflet, în care am adunat toate resursele și toți anii de practică și studiu și în care îmi doresc să mă lași să-ți fiu alături în călătoria ta către propria autenticitate pe care tu să ajungi să o dezvălui cu naturalețe și încredere celor din jur.