Sari la conținut

Colaboratori

Crina Popescu

Crina pune pasiune în fotografiile și experiențele pe care le creează. În studioul ei, visele devin realitate!

Pachetul pe care îl oferă pentru noi este gândit special pentru femeile care participă la programul Journey of You și e format dintr-o fotografie de grup cu participantele dintr-o grupă și o poza individuala de tip Cover pe care fiecare o va putea folosi în orice context, personal sau de business. 

Veți avea la final fotografia Cover, adică propria voastră copertă de revistă care va fi editată așa cum vă doriți, apoi fotografia de grup care nu va fi una obișnuită, fiindcă fiecare dintre voi își va arăta propria individualitate și sper eu, cea mai bună variantă a voastră și acela va fi un moment de neuitat.

Echipa studioului, formată dintr-un make-up artist și un hair-stylist vă poate oferi un look impecabil pe care să-l afișați încrezătoare.

Crina Popescu & The Team

Pachetul foto se achită separat către Clarvisator, costă 100 EUR/persoană iar editările de poze suplimentare față de cele două incluse în pachet sunt 100 LEI/edit.

Costul makeup + hairstyle e 400 LEI, separat de costul fotografiilor.

Nu se vor ține sesiunile foto decât dacă fiecare cursantă își dorește să participe, dar Crina oferă și alte pachete pentru cele care își doresc, vedeți detalii pe site-ul ei.

Cristina Șomcutean

Ca multe alte femei, Cristina Șomcutean a descoperit sportul într-un moment în care își dorea să se redescopere pe ea. 

După mai bine de 10 ani de când practică Pilates, Yoga, Stretching și Body Art, a decis că poate să ajute la rândul ei femeile care își doresc să se bucure de nenumăratele beneficii pe care Body Art le aduce atât în plan fizic cât și în plan psihic corpului. 

Cristina te va ghida, în funcție de limitele pe care dorești să le depășești, pentru a descoperi tehnici de relaxare a posturei tale corporale, pentru a-ți întări și tonifia musculatura și, pentru a reuși să iți îmbunătățeșți atât aspectul fizic cât și percepția despre corpul tău.

colaboratori cristina

Marius Dumitrenco

Psihoterapeut CBT.

Formare în terapia schemelor cognitive, interviu motivațional și terapie DBT.

Profesor certificat de meditație și mindfulness.

marius

Experiența în Journey of You va fi una care să te bucure, distreze, scoată din confortul personal într-un mod plăcut, fără să te ducă cu gândul la terapie. Din contră coaching-ul alături de mine te va face să simți că ești tu, cea de azi față în față cu cea de mâine – în variantă pe care ți-o dorești, dar pe care nu ai avut îndrăzneala să o accesezi.

Journey of You este călătoria spre fericirea ta interioară!